Patient lying inside a medical scanner in hospital​​​ foto

Welke gezondheidsrisico’s zal een body scan aan het licht brengen? Dit is een angstaanjagende vraag omdat veel van onze grootste angsten weinig te maken hebben met wat we eten of of we de juiste supplementen innemen. We maken ons zorgen over de verkeerde dingen die met ons lichaam gebeuren. Daarom zijn bodyscans zo belangrijk.

Kinderen ondergaan een bodyscan als ze twee maanden oud zijn en tieners ondergaan een bodyscan vanaf 15 maanden. Sommige volwassenen ondergaan ze ook tijdens hun volwassenheid, net als hun kinderen of kleinkinderen. Een bodyscan kan dingen opsporen zoals:

– Osteoporose- Hyperthyreoïdie of een lage schildklierfunctie- epileptische aandoeningen zoals Guillain-Psuedose of verzwakking- Fibromyalgie of Chronisch Vermoeidheidssyndroom, en meer

Blijf uit de buurt van ‘Het lichaam van McCain’.

De voordelen van een Body ScanDe voordelen zijn talrijk. Lichaamsscans resulteren in een vroegtijdige opsporing van ziekte of letsel. Dit is belangrijke informatie voor u om u bewust van te zijn en ernaar te handelen. Hoe vroeg is te vroeg? Eén body scan is niet genoeg en meerdere scans zijn noodzakelijk.

Osteoporose is verantwoordelijk voor meer dan een vergroting van het risico op botbreuken, en is een van de meest voorkomende ziekten die gedocumenteerde subluxaties veroorzaken. Er is een uitstekende kans dat een CT-scan dit in een vroeger stadium aantoont dan een botscan.

Dit is een uitstekend moment om uw voeding aan te passen volgens de aanbevelingen van uw arts, en ook om veranderingen in uw levensstijl aan te brengen die u zullen helpen om elegant ouder te worden. Lichaamsscans kunnen u helpen de hoeveelheid voedingsstoffen in de gaten te houden en de effectiviteit van voedingssupplementen zoals vitamine D3 te controleren.

Wat is deiation met een CT-scan?

Een CT-scan is een intense vorm van elektromagnetische straling die het lichaam binnendringt en door verschillende voorwerpen wordt geabsorbeerd. De straling wordt overgebracht naar een machine die een generator wordt genoemd, die een magnetisch veld produceert. Het veld creëert een intense puls van energie die door het lichaam gaat en probeert geladen objecten te raken, wat resulteert in een snellere hersteltijd.

Wat is stralingsdosis en wat is een effectieve dosis?

De hoeveelheid straling die door een CT-scan wordt geproduceerd, bedraagt gemiddeld ongeveer 20% van de dosis die een natuurlijk gezond persoon zou ontvangen. Deze straling wordt stralingsdosis genoemd.

Deze doses zijn gebaseerd op het feit dat CT-scans een ander soort straling gebruiken dan röntgenstralen.

Andere voordelen van body scansDe andere voordelen zijn:

– Door de geringe stralingsdoses ( Activiteiten zoals ablatie, carotisoperatie, hartbypass-arondissement en bronchiën kunnen met een verminderd risico worden uitgevoerd.- Normalisatie van weefselvernietiging via autologe functie.- Verwijdering van tumoren (minder oedeem tot darmresectie).- Vermindering van pre-kankerachtige of kwaadaardige ziekte (astrocytoom, borstkanker).- Vergroting van de nauwkeurigheid en de hoeveelheid van de opsporingen.